ÚTULNÝ 2-IZBOVÝ BYT NA LÁNSKEJ S BALKÓNOM

ÚTULNÝ 2-IZBOVÝ BYT NA LÁNSKEJ S BALKÓNOM VHODNÝ AJ AKO INVESTÍCIA 

Hľadáte svoj domov v tichej a príjemnej lokalite? Tento zrekonštruovaný 2 izbový byt nachádzajúci sa na 3. poschodí v Považskej Bystrici na Dukelskej ulici, je presne to, čo hľadáte! S úžitkovou plochou 50 m² poskytuje ideálny priestor pre pohodlný život a dostatok súkromia. Samozrejmosťou je aj priestranná pivnica. 

Byt je po rekonštrukcii a jeho rozloženie je veľmi praktické. Vstupná chodba s bezpečnostnými dverami vás privíta svojou útulnosťou a dostatočným úložným priestorom vďaka vstavanej skrine. Ďalej sa v byte nachádza obývacia izba, kde môžte privítať svojich blízkych a priateľov, a z ktorej je možný vstup na balkón, kuchyňa s jedálňou, spálňa, ktorá poskytuje priestor pre oddych, samostatné WC a kúpeľňa.

Byt sa nachádza v tichej a žiadanej lokalite, ktorá poskytuje výbornú dostupnosť do centra mesta, ale zároveň aj pokoj a súkromie. V blízkosti sa nachádzajú všetky potrebné služby, ako sú obchody, školy, zdravotné strediská a metská doprava.

Nechajte sa zlákať týmto pekným bytom, ktorý spája útulnosť, praktickosť a pohodlie. 

Cena tejto nehnuteľnosti je 107 000€. Túto nehnuteľnosť je možné financovať aj hypotekárnym úverom, s ktorým Vám radi pomôžeme.

Ak hľadáte priestor na bývanie, ktorý vám poskytne všetko, čo potrebujete, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií na telefónnom čísle 0911 822 420. 

Nechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a rezervujte si obhliadku ešte dnes! Tento byt je pripravený stať sa vaším novým domovom alebo ako Vaša skvelá investícia na prenájom.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky