ATRAKTÍVNY 4-IZBOVÝ BYT S KRÁSNYM VÝHĽADOM Z KAŽDEJ MIESTNOSTI NA ROZKVETE

ATRAKTÍVNY 4-IZBOVÝ BYT S KRÁSNYM VÝHĽADOM Z KAŽDEJ MIESTNOSTI NA ROZKVETE

Hľadáte svoje nové bývanie bez nutnosti ďalších investícií na jeho zveľadenie? Presne takúto ponuku máme práve pre Vás. Prinášame Vám na predaj 4 izbový byt s výmerou až 80 m2 na sídlisku Rozkvet v Považskej Bystrici.

Tento výnimočný byt sa nachádza na ideálnom 4. poschodí bytového domu s priestranným balkónom, čo dodáva bytu ďalší rozmer – miesto na oddych na čerstvom vzduchu a nádherný výhľad. Samotný byt prešiel rozsiahlou a kompletnou rekonštrukciou.

Vybavenie bytu a jeho zariadenie s dobre ladenými farbami dodávajú bytu príjemnú atmosféru a svetlosť. Ponúka nielen komfortné bývanie, ale aj dostatok odkladacieho priestoru vďaka krásnym nábytkom.

Dispozícia pozostáva z priestrannej predsiene s praktickým, nábytkom poskytujúcim dostatok úložného priestoru, modernej kuchyne vybavenej spotrebičmi, ktoré zaručujú pohodlie a efektívnosť, obývacej izby, ktorá je dokonalým miestom pre relax po náročnom dni. Ďalej sa v byte nachádzajú detské dokonale pripravené izby na príchod malých obyvateľov, ponúka im bezpečný a stimulujúci priestor pre ich rast a kreativitu. Spálňa, ktorá poskytuje ideálne podmienky na súkromie a pokoj. Samostatná toaleta a štýlovo zariadená kúpeľňa so sprchovým kútom a umývadlom dopĺňajú pohodlie tohto bytu. V kúpeľni nájdete aj dostatok priestoru pre práčku a sušičku, čo znamená, že funkčnosť a estetika idú v tomto byte ruka v ruke.

Cena tejto atraktívnej nehnuteľnosti je 159.000,- €.

Radi Vás informujeme, že máte možnosť využiť hypotekárny úver na financovanie tejto nehnuteľnosti. Naša realitná spoločnosť sa postará o bezplatné zabezpečenie najvýhodnejších podmienok na trhu.

Ak teda hľadáte byt, ktorý je pripravený na okamžité nasťahovanie bez akýchkoľvek ďalších investícií, môžete prestať hľadať. Tento byt ponúka nielen vysoký štandard bývania, ale aj výhodu lokality s plnou občianskou vybavenosťou a krásnym výhľadom na okolie. Príďte si ho pozrieť a presvedčte sa na vlastné oči o výnimočnosti tejto ponuky.

Kontaktujte nás ešte dnes na telefónnom čísle 0911 822 420 a dohodnite si obhliadku. Tešíme sa na vašu návštevu a sme pripravení vám tento byt predstaviť v jeho plnej kráse.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky