Kategórie
3-izbové byty Byty Predaj

MODERNÝ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ A ZARIADENÝ 3-IZBOVÝ BYT 

MODERNÝ KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ A ZARIADENÝ 3-IZBOVÝ BYT 

Predstavujeme Vám skvelú príležitosť zrekonštruovaného 3-izbového bytu ladený do dreveného a zároveň útulného štýlu s vynikajúcim slnečným osvetlením na sídlisku Rozkvet.

Tento byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí starostlivo udržiavaného bytového domu a disponuje rozlohou 68 m2 + dostatočne veľká praktická pivnica a priestranný balkón.

Medzi najväčsie výhody tejto nehnuteľnosti okrem jej vzhľadu je pripravenosť na rýchle nasťahovanie bez zbytocných starostí a investícií naviac, vzhľadom na predaj s takmer kompletným zariadením.

Lokalita bytu ponúka plnú občiansku vybavenosť, vrátane lekárne, škôlky, základnej školy, zastávky, ambulancií, reštaurácií, potravín.. Blízkosť väčších potravín prispieva k pohodlnému a komfortnému životnému štýlu.

HLAVNÉ VÝHODY BYTU:

*** ZARIADENÝ

*** MODERNÁ REKONŠTRUKCIA

*** SVETLOSŤ

*** VEĽKÝ BALKÓN VHODNÝ NA RELAX

*** NEHNUTEĽNOSŤ NEVYŽADUJE ŽIADNE NUTNÉ INVESTÍCIE

*** PIVNICA 

*** VOĽNÝ IHNEĎ

*** VSTAVANÉ SPOTREBIČE

Rozloženie bytu je dobre premyslené a prispôsobené pohodlnému bývaniu. Ponúka veľkorysú chodbu, detskú izbu, priestrannú obývaciu izbu, z ktorej je prístup na balkón, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu s vaňou, oddelené WC a spálňu.

Táto nehnuteľnosť si zaslúži osobnú obhliadku, aby ste si mohli vytvoriť konkrétny obraz o všetkých jej kvalitách.

Cena tejto nehnuteľnosti je DOHODOU.

Radi Vás informujeme, že máte možnosť využiť hypotekárny úver na financovanie tejto nehnuteľnosti. Naša realitná spoločnosť sa postará o bezplatné zabezpečenie najvýhodnejších podmienok na trhu.

Viac informácií poskytneme na naslednom kontakte: 0911 822 420.