Kategórie
Developerské projekty Predaj Rodinné domy

KRÁSNA 4-IZBOVÁ NOVOSTAVBA S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM NA PRIEHRADU

FINANCOVANIE OD 1% PO CELÚ DOBU SPLATNOSTI

Skôr ako si pozriete tento inzerát, pre lepšiu predstavu nakuknite na VIDEO domčeka: https://www.youtube.com/watch?v=ogSCP7VPCqY&ab_channel=Jacekrealitys.r.o.

Snívate o vychutnaní si rannej kávičky s dostatočným priestorom na oddych, relax vďaka lokalite a krásnemu výhľadu na Nosickú priehradu?

ZAREZERVUJTE SI TENTO ATRAKTÍVNY RODINNÝ DOM S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM UŽ TERAZ!!

Predstavujeme Vám náš developerský projekt 4-izbového rodinného domu typu bungalov v prímestskej časti Dolný Milochov, ktorý je v veľmi vyhľadávanou lokalitou vďaka úžasnému výhľadu, ktorý ponúka dovolenkový pocit pri relaxovaní a taktiež kvôli rýchlej dostupnosti po novovybudovanej ceste do okolitých miest – Považská Bystrica, Púchov.

Rodinný dom je situovaný na slnečnom mierne svahovitom pozemku o výmere 724 m2 + 95 m2 podiel na spoločnej prístupovej ceste.

Rodinný dom je postavený z jedného z najkvalitnejších materiálov VELOX – liaty beton, čo je veľkou výhodou pre dlhú životnosť domu a vďaka čomu je domček EKONOMICKÝ, BEZ TEPELNÝCH MOSTOV (nízke náklady na bývanie a vykurovanie), EKOLOGICKÝ a poskytuje výbornú statiku. Kúrenie je riešené formou teplovodných rozvodov v podlahe s pripojením na tepelné čerpadlo.

BENEFITY A BLIŽŠIE INFO:
** zastavaná plocha 148 m2 s terasou
** UŽ HOTOVÉ vonkajšie žalúzie
** možnosť dorobenia krbu
** projekt a osadenie RD, ktorý je prispôsobený orientácii svetových strán
** tesná blízkosť prírody, lesa….
** moderný vizuál
** úložný priestor pod terasou + pochôdzny priestor v podkroví

Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, 3 samostatných izieb, chodby, kúpeľne s WC, sprchovým kútom, vaňou a 2 umývadlami, technickej miestnosti, samostatného WC, slnečnej priestrannej obývacej izby (východ na terasu) spojenej s priestrannou kuchyňou so špajzou a jedálňou.

Neváhajte a zavolajte ešte dnes pre VIAC INFO na toto číslo: 0911 822 420.