Kategórie
2-izbové byty Byty Predaj

ÚTULNÝ 2-IZBOVÝ BYT NA LÁNSKEJ S BALKÓNOM

ÚTULNÝ 2-IZBOVÝ BYT NA LÁNSKEJ S BALKÓNOM VHODNÝ AJ AKO INVESTÍCIA 

Hľadáte svoj domov v tichej a príjemnej lokalite? Tento zrekonštruovaný 2 izbový byt nachádzajúci sa na 3. poschodí v Považskej Bystrici na Dukelskej ulici, je presne to, čo hľadáte! S úžitkovou plochou 50 m² poskytuje ideálny priestor pre pohodlný život a dostatok súkromia. Samozrejmosťou je aj priestranná pivnica. 

Byt je po rekonštrukcii a jeho rozloženie je veľmi praktické. Vstupná chodba s bezpečnostnými dverami vás privíta svojou útulnosťou a dostatočným úložným priestorom vďaka vstavanej skrine. Ďalej sa v byte nachádza obývacia izba, kde môžte privítať svojich blízkych a priateľov, a z ktorej je možný vstup na balkón, kuchyňa s jedálňou, spálňa, ktorá poskytuje priestor pre oddych, samostatné WC a kúpeľňa.

Byt sa nachádza v tichej a žiadanej lokalite, ktorá poskytuje výbornú dostupnosť do centra mesta, ale zároveň aj pokoj a súkromie. V blízkosti sa nachádzajú všetky potrebné služby, ako sú obchody, školy, zdravotné strediská a metská doprava.

Nechajte sa zlákať týmto pekným bytom, ktorý spája útulnosť, praktickosť a pohodlie. 

Cena tejto nehnuteľnosti je 107 000€. Túto nehnuteľnosť je možné financovať aj hypotekárnym úverom, s ktorým Vám radi pomôžeme.

Ak hľadáte priestor na bývanie, ktorý vám poskytne všetko, čo potrebujete, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií na telefónnom čísle 0911 822 420. 

Nechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a rezervujte si obhliadku ešte dnes! Tento byt je pripravený stať sa vaším novým domovom alebo ako Vaša skvelá investícia na prenájom.