VÝNIMOČNÝ PRIESTRANNÝ 3-IZBOVÝ BYT S 2 LOGGIAMI A 1 BALKÓNOM V CENTRE MESTA ŽILINA

Jacek reality s. r. o. Vám ponúka jedinečnú kombináciu útulného a štýlového bývania v priestrannom 3-izbovom byte v Žiline na ulici Hečkovej – centrum pri OC Aupark.

Kvalita bývania je posudzovaná z viacerých aspektov. Jedným z najdôležitejších je okrem atraktívnej lokality v blízkosti OC Aupark, 2 veľké loggie a 1 balkón, výnimočný vizuál modernej rekonštrukcie a priestorový komfort. Výnimočnosť rekonštrukcie dodávajú veľkoformátové dlažby, kvalitná kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, LED podsvietenie vane, zrkadlá….

INFO A BENEFITY BYTU:

*** vyvýšené prízemie

*** 83 m2

*** 2 veľké loggie (spolu 10,5m2) a 1 balkón (3,5m2)

*** bezbariérový prístup

*** centrum mesta 

*** nové obklady, dlažby

*** nábytky na mieru

*** nové rozvody 

*** krásne interiérové a vchodové dvere

*** pivnica (3,5m2)

*** bezproblémové parkovanie

*** kompletná občianska vybavenosť (pri Auparku)

Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej chodby, spálne s východom na veľkú loggiu, detskej izby, šatníka, kuchyne s východom na balkón, špajze, veľkej obývacej izby, kúpeľne s vaňou a samostatného WC.

Cena tejto exkluzívnej nehnuteľnosti je 200 000,-€.

Financovanie: V prípade, že plánujete financovať túto invenčnú kúpu, sme tu pre Vás. Bezplatne Vám zabezpečíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru na trhu.

Nehnuteľnosť s neobmedzeným potenciálom Vám prináša Jacek reality, s. r. o. Sme tu pre Vás, aby sme Vám poskytli viac informácií alebo usporiadali prehliadku. Kontaktujte nás na telefónnom čísle 0911 822 420.

Facebook
WhatsApp
Email
Vytlačiť ponuku
zaujala vás táto ponuka

0911 822 420

0949 461 113

Ďalšie ponuky