Kategórie
Predaj Rodinné domy

EXKLUZÍVNE Krásna skolaudovaná 4-izbová novostavba

PRÍĎTE, BÝVAJTE A RELAXUJTE!

KRÁSNA SKOLAUDOVANÁ 4-IZBOVÁ NOVOSTAVBA V MODERNOM ŠTÝLE

Hľadáte svoje nové bývanie, kde ihneď nadobudnete pocit domova? Presne takúto ponuku máme práve pre Vás. Spoločnosť Jacek reality s.r.o. exkluzívne ponúka na predaj krásnu modernú novostavbu 4-izbového rodinného domu typu bungalov o výmere 110m2 v neďalekej obci pri Považskej Bystrici v Hatnom, ktorý leží na slnečnom pozemku o výmere 512 m2.  

Pri realizácii sa dbalo na kvalitné prevedenie. RD je postavený z tehly. Elektrické kúrenie poskytuje možnosť nastavovania rôznej teploty v každej izbe, vďaka samostatným termostatom alebo možnosť kúrenia KRBOM (predpríprava na krb). RD je napojený na IS, t. z. verejný vodovod, žumpa, elektrika. Za zmienku stoja aj zaujímavo nízke náklady na vykurovanie a ohrev teplej vody.

Vybavenie domu a jeho zariadenie s dobre ladenými farbami dodávajú bytu príjemnú atmosféru a moderný vzhľad.

Dispozícia pozostáva z predsiene s praktickým, vstavaným nábytkom poskytujúcim dostatok úložného priestoru, modernej kuchyne vybavenej kvalitnými spotrebičmi, ktoré zaručujú pohodlie a efektívnosť, špajze/technickej miestnosti, obývacej izby s východom na terasu, ktorá je dokonalým miestom pre relax po náročnom dni. Ďalej sa v dome nachádzajú dve detské dokonale pripravené izby na príchod malých obyvateľov, ponúka im bezpečný a stimulujúci priestor pre ich rast a kreativitu. Spálňa, ktorá poskytuje ideálne podmienky na súkromie a pokoj. Štýlovo zariadená kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, dvomi umývadlami a toaletou dopĺňajú pohodlie tohto domu. Samozrejmosťou je aj samostatné WC.

Cena tejto nehnuteľnosti je 259 000€. V tejto cene je zahrnuté aj kompletné oplotenie pozemku, čo ušetrí najmä Váš čas a nutnosť ďalšej investície.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj pomocou hypotekárneho úveru, ktorý za Vás radi bezplatne vybavíme.

Vzhľadom na všetky výhody, ktoré táto ponuka a lokalita ponúkajú ide o ideálne miesto pre Vaše vysnívané bývanie. Viac informácií na telefónnom čísle 0911 822 420.